Simply Wild
5.0

Simply Wild

Een prachtige authentieke gokkast

Simply Wild

De gokkast Simply Wild is een klassieke gokautomaat met verschillende spelopties, zoals een basisspel en een bovenspel. De speler kan voor het begin van het spel de keuze maken om in het basisspel te gaan spelen met één winlijn en drie rollen. Maar er kan ook gekozen worden om te spelen met meer winlijnen, waarvoor het bovenspel met maximaal vier rollen beschikbaar is. Daar kan de keuze worden gemaakt om met vijf winlijnen of tien wijnlijnen te spelen, waarvoor weer elk twee opties beschikbaar zijn. Er kan namelijk voor gekozen worden om met of zonder stars wild te spelen.

Spelelementen van Simply Wild

In het basisspel van de gokkast krijg je de mogelijkheid om een van de rollen vast te houden met de holdknop. De knoppen lichten op bij deze optie. De rollen kunnen ook automatisch op ‘hold’ komen te staan, bijvoorbeeld als het kroonsymbool of stersymbool verschijnt. 

Elke winst die op de gokkast Simply Wild wordt behaald kan verdubbeld worden door het kop- of muntspel te spelen. In het bovenspel heeft de speler de keuze om met “Wilds” te spelen. Als er winst gemaakt wordt, kunnen de credits naar keuze op de clubmeter geplaatst worden. De credits op de clubmeter kunnen op welk gewenst moment er weer vanaf worden gehaald om weer verder te spelen in het basisspel. Wanneer er wordt gekozen om met de ‘wilds’ te spelen in het bovenspel, leveren drie stersymbolen het maximale aantal credits op van tweehonderd.

Deze klassieker heeft zijn sporen allang verdiend, een prachtige authentieke gokkast waar je urenlang plezier mee kunt hebben.

© 2023 - Hollandsbestegokkasten.nl

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+