Random Runner
5.0

Random Runner

De bekendste gokkast aller tijden

Een echte klassieker

Random Runner is een echte klassieke gokkast met holdknoppen om een rol vast te houden. Er zijn in totaal drie rollen in het basisspel en in het bovenspel beschikbaar. De rollen in het basisspel kennen één winlijn en in het bovenspel vijf winlijnen. De muntwaarde kan voor de start van het spel door de speler worden gewijzigd en staat standaard ingesteld op 1 euro. Maar je kunt ook spelen met vijf of tien euro.

Speleigenschappen van Random Runner

De gokkast Random Runner kent meerdere speleigenschappen doordat er naast een hoofdspel ook een bovenspel wordt geboden. De holdknoppen kunnen door de speler worden benut in het basisspel, maar als de kans op een winnende combinatie zich voordoet, worden de betreffende rollen automatisch vastgehouden. De speler kan deze automatische bewaarfunctie opheffen als deze zich voordoet door van de resetknop gebruik te maken. 

Bij het spelen van het bovenspel wordt altijd een credit van de creditmeter genomen en vijf credits voor de draaibeurt. Bij winst kan de speler de winst toevoegen aan de standaard creditmeter om in het basisspel te blijven. Of de speler maakt de keuze om in het bovenspel te gaan spelen. De te winnen credits staan naast de rollen weergegeven bij bepaalde combinaties van symbolen.

Mocht je de Random Runner gokkast nog nooit gespeeld hebben dan is dit je kans, pak hem met beide handen aan.

© 2023 - Hollandsbestegokkasten.nl

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+